razlan's FotoPage

By: razlan zainal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 23-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Takushoku University

Padang
 
 
View all 25 photos...
University tempat aku belajar. Gambar-gambar ni di ambil semasa cuti....agak lengang! Sewaktu aku berjalan-jalan dalam dai (university), aku ternampak tempat untuk menunggang kuda berhampiran padang. So, aku pun berjalan menuju ke tempat kuda tersebut tetapi tiba-tiba disergah seekor anjing garang. Chuak siot! Nasib baik leher anjing tu terikat kat pokok. Kalau tak habis la aku....


Friday, 21-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sambutan Hari Raya Haji - Kedutaan Besar Malaysia, Tokyo.

 
 
 
View all 4 photos...
Sambutan Hari Raya Haji diadakan di Kedutaan Besar Malaysia di Tokyo. Majlis diadakan secara sederhana dan tetamu yang hadir tidaklah terlalu ramai disebabkan kebanyakan pelajar menghadiri kelas atau peperiksaan.


Sunday, 9-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Open House - Oyamadai

 
 
 
View all 8 photos...
Terima kasih pada semua dak2 Musashi yang buat open house ni.


Friday, 31-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Winter 2004

Kira2 pukul 12.00 - yuki mula turun
Selepas solat jumaat - Hachioji
Hachioji - selepas balik dari masjid
View all 29 photos...
Salji yang turun di penghujung tahun.... walaupun tahun lepas dah tengok yuki pertama kali....tapi ini kali pertama melihat salji yang turun agak lebat. Gambar-gambar ni diambil di kawasan taman di hadapan rumah dan di Hachioji.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net